Baptistkirken  Nørresundby - Vodskov


os

Seniorer

Møder for seniorer er et tilbud til enhver, der ønsker at være med i et fællesskab med indhold.
Vi mødes normalt den 1. fredag i hver måned kl. 14.00 i Vodskov Baptistkirke.


Programmet er meget varieret. Vi lytter til en kort indledning, inspireret af Bibelen, synger sammen, lytter til et spændende oplæg og hygger os med hjemmelavet kage og kaffe. I maj måned tager vi på udflugt og i december mødes vi til spisning.


Seniorer program  2021


Alle møder er i baptistkirken i Vodskov kl. 14.00

  
Fredag 18. juni
Underholdning v/ Inger og Bjarne Overgaard

Fredag d. 3. september kl. 14.00
Erindringer fra Lønstrup, krydret med sange af Inger Lauridtsen
v/Allan og Frank Norman Sørensen, Lønstrup.

Fredag d.1. oktober kl.14.00

Min barndom i København under besættelsen v/Egon Lind

Fredag d. 5. november kl.14.00

Glimt fra et spændende liv og arbejde, kunst og tro v/Bjarne Urenholt.

Fredag d. 3. december kl. 12.00

Julemiddag.
Nærmere besked om tilmelding og pris senere.

 
Udflugt for Seniorer tirsdag 14. maj 2019
Sommerudflugten for seniorer gik i år til Nordsøen Oceanarium.
43 forventningsfulde mennesker stod klar foran baptistkirken i Vodskov, da bussen med Aksel ved rattet ankom. Kl. 8.30 var vi klar til afgang. Kjeld holdt en kort morgenandagt, mens bussen kørte mod nordvest. Ingen seniorudflugt uden formiddagskaffe, så efter godt en times kørsel via Løkken og Nørre Lyngby holdt vi dagens første pause i Lønstrup. Der var smurte rundstykker, og kaffe og te blev skænket i kopperne.
Kl. 10.45 ankom vi til Hirtshals og Nordsøen Oceanarium, som er Nordeuropas største akvarium (og tidligere kaldet Nordsøcentret). Der blev vi budt velkommen og fik en kort introduktion, hvorefter vi gik udenfor for at se sælerne blive fodret. Kl. 12 samledes vi til frokostbuffet i den lille restaurant, og det var svært ikke at spise for meget af den lækre mad inkl. flæskesteg med brun sovs!
Vi skulle alle se dykkeren fodre fiskene i det gigantiske akvarium, Oceanariet, kl. 13. De to klumpfisk og de små nyfødte gråhajer er nok hovedattraktionen, men de store stimer af makrel og hornfisk er også sjove at se på. Heldigvis var der også tid på egen hånd, og der var nok at studere og fordybe sig i for alle.
Kl. 14.30 var der afgang med bussen, og vi kørte til Hjørring, hvor vi blev budt velkommen i Hjørring Baptistkirke med kaffe og te, som vi nød til den medbragte kringle og drømmekage. Vi hørte om kirkens 160-årige historie, og kirkens præst, Torben Andersen, holdt en andagt om bøn i anledning af den forestående Store Bededag. Til afslutning sang vi ”Dejlig er jorden” i fællesskab.
Vi kørte tilbage til Vodskov, og ca. kl. 17.45 var en dejlig udflugt slut. En stor tak til udvalget for en vel tilrettelagt udflugt!  


Udflugt Udflugt Udflugt

Hvis der ønskes kørsel, kontakt en af nedenstående

Bente og Svend Eli Jensen
Telf.22 14 33 09
 Poul Erik Pedersen
Telf. 21 63 94 81
Henning Olesen
Telf. 21 73 14 76
Rita og Kurt Christensen
Telf. 27 14 70 64